Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Nieuws gebouw 3

Periodiek brengt het bestuur van gebouw 3 een nieuwsbrief uit. De artikelen in deze nieuwsbrieven vindt u hieronder. De meest recente bovenaan.

Subcategorieƫn

 • Nieuwsbrief December 2019

  Laatste updates van onze vereniging.

 • Nieuwsbrief Maart 2019

  Tijdens de komende ALV op maandag 15 april vraagt het bestuur uw instemming voor het volgende:

 • Nieuwsbrief 2018 december

  Amsterdam 20 december 2018,

  Aan alle eigenaren en bewoners,

   Nu het jaar zo goed als beëindigd is, wil het bestuur nog even kijken op de onderhoudswerkzaamheden waarvoor zij, mede dank zij uw instemming tijdens de laatste ALV, opdracht heeft kunnen geven.

  Voor allen prettige feestdagen en een goed 2019.

  R.J.W. ten Rouwelaar, W. leurs en M. Inghels

 • Nieuwsbrief 2018 januari/februari

  Geachte leden

  Het Bestuur nodigt u van harte uit voor de ALV vergadering op dinsdag  3 april a.s.

  Locatie: Munduscollege, restaurant.  Aanvang 20.00 uur. Het Bestuur hoopt op veel aanwezigen .We zijn benieuwd naar de meningen van de eigenaren  en hopen daaraan volgend, goede besluiten te kunnen nemen inzake het beleid van de Vereniging.  In deze nieuwsbrief brengt het Bestuur al enkele onderwerpen ter sprake.

 • Nieuwsbrief Maart 2017
 • Nieuwsbrief september 2016

  Zoals toegezegd in de ALV van 5 april 2016 brengen wij u op de hoogte van het camera-onderzoek naar de standleidingen. Dit vanwege de lekkages die regelmatig ontstaan. Inmiddels is deze pilot afgerond en hieronder volgen de conclusies in het kort:

 • Nieuwsbrief december 2015

  De, tijdens de laatste ALV, voor gestelde werkzaamheden zijn succesvol afgerond. De liften zijn gerenoveerd en ook de hal is in dezelfde stijl als de liften aangepast. Het plafond van de hal alsmede de garagedeuren zijn opnieuw geschilderd. In de bovenste box gang zijn de koudwater afsluiters vervangen en als laatste is medio november de verwarming over geschakeld op 100% stads-warmte. Aansluitend is de Spirovent ontluchtingsinstallatie) geplaatst en aangesloten. Dit betekent dat de huidige ketels overbodig zijn en eventueel verwijderd kunnen worden.

 • Nieusbrief juni 2015

Gebouw 1

gebouw1

Gebouw 2

gebouw2

Gebouw 3

gebouw3