Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Regels in ons Flatgebouw

Categorie: Nieuwsbrief 2018 december

Als Bestuur willen wij u er ook attent op maken dat het schijnbaar voor de bewoners/eigenaren, moeilijk is om de huishoudelijke reglementen te handhaven. Wij willen u dan ook vragen om aandacht te geven aan de volgende zaken: geen resten van levensmiddelen of flessen over de relingen aan zowel de balkonzijde als de galerijzijde naar buiten gooien. Dit geldt ook voor sigarettenpeuken. Het wordt een enorme rotzooi op straat en voor de bewoners van de nieuwe appartementen is het niet leuk om het sedumdak als peukenverzamelplaats te moeten zien. Kortom, NIETS over de balustrades gooien.

Het grof vuil mag alleen op woensdagavond na 18.00 uur buiten worden gezet en niet in de containerruimte. Het wordt op donderdag, vroeg in de ochtend opgehaald. Als u in de tussentijd grof vuil heeft kunt u dat inleveren bij het depôt van de gemeente aan de Seineweg. Fietsen mogen, i.v.m. brandgevaar, niet op de galerijen worden gestald. Gebruik daarvoor uw berging. 

De hal hoort niet als opslagruimte te worden gebruikt. Oude kleding kunt u in de ondergrondse container bij gebouw 2 brengen. Ook oude artikelen zoals broodroosters, printers, kastjes e.d. mogen niet in de hal worden gezet. Als bestuur hebben we een dubbele dagtaak om alles op te ruimen. We kunnen met zijn allen de boel netjes houden en er geen achterbuurt van maken. Als bestuur hopen wij op uw medewerking.

Hits: 772

Gebouw 1

gebouw1

Gebouw 2

gebouw2

Gebouw 3

gebouw3