Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Enquete

Led verlichting

Categorie: Enquete

Het bestuur streeft ernaar om de maandelijkse bijdrage (service kosten) ook het komende jaar gelijk te houden. Daarom is het noodzakelijk om nu de nodige stroom besparende voorzieningen te realiseren.


Om u van het nut van deze ombouw te overtuigen heeft het bestuur de 3e etage reeds alle 13 armaturen met ledverlichting om laten bouwen.

Het bestuur stelt u thans voor om alle galerijverlichting om te bouwen naar Led verlichting. Led verlichting heeft buiten een besparing van 50% stroomkosten t.o.v. de huidige verlichting, nog de volgende voordelen nl:

Led verlichting heeft een lange levensduur gemiddeld 30.000 branduren.
Geen geknipper bij starten en meteen de volle lichtsterkte.
Led verlichting heeft geen gloeidraad en is stootvast.
Led verlichting is energie besparend en vermindert de CO² uitstoot.
Led verlichting bevat geen kwik dus geen chemisch afval

Het ombouwen van de totale verlichting op al onze galerijen zal ca. 13.000 euro ex BTW bedragen.Dit wordt uit de reserve betaald.

 

Print dit formulier, hierlangs afknippen en omgaand bij een van de bestuurders in de bus doen 1095/ 1015 / of 915 voor 15 december 2013


Ja ik ben voor het ombouwen naar led verlichting en geef het bestuur bij deze toestemming om de voorgestelde werkzaamheden(het ombouwen naar Led verlichting) uit te voeren.

Naam    ............................................................................            App     . . . .              Handtekening    ......................................

Nee , ik ben niet voor ledverlichting, omdat:

 

 

Gebouw 1

gebouw1

Gebouw 2

gebouw2

Gebouw 3

gebouw3