Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Nieuwsbrief juni 2013

Mededelingen in de halkastjes

Categorie: Nieuwsbrief juni 2013

Het is voor het bestuur onmogelijk om alle veranderingen en/of mededelingen bij u in de bus te doen. Daar zijn de in de hal aanwezige mededelingenkastjes voor. Voorbeeld hiervan is de verandering in het ophalen van grof vuil.

Wij maken u erop attent dat hiervoor de volgende regels gelden:
Huisvuil op zondagavond en donderdagavond ná 18 uur op de galerij plaatsen in goed afgesloten grijze vuilniszakken.
Grof vuil: zondagavond én woensdagavond ná 20.00 uur plaatsen tussen de 4 witte tegels voor de afvalruimte. Dit wordt opgehaald op maandag en donderdagochtend ná 8 uur.

Wij verzoeken u dan ook om regelmatig de mededelingen in de halkastjes te raadplegen. Bewoners die een mededeling hebben kunnen gebruik maken van het in de hal aanwezige prikbord.

Halverlichting

Categorie: Nieuwsbrief juni 2013

De verlichting in de hallen op alle etages zijn aan vervanging toe. Nieuwe armaturen worden geplaatst voorzien van ledverlichting.

Liften

Categorie: Nieuwsbrief juni 2013

Onlangs hebt u bericht ontvangen dat de liften gerenoveerd worden. Van de schachtdeuren zullen de deurrollen en de deurcontacten vervangen worden. Bij beide liften worden de liftmachines en de frequentie regelaars vervangen Deze werkzaamheden zullen door Skylift uitgevoerd worden in de 2e 3e en 4e week van juni. Zie brief Huurwel van 22-4-2013.

Kopgevels

Categorie: Nieuwsbrief juni 2013

Tijdens een onlangs gehouden inspectie van de messing spouwankers in beide kopgevels is geconstateerd dat deze door corrosie in zeer slechte staat verkeren. Bij de geïnspecteerde spouwankers is sprake van ontzilting waardoor de spouwankers broos geworden zijn en makkelijk breken.

Ook de voegen van de kopgevels zijn op veel plaatsen in slechte staat zodat deze vervangen moeten worden. Dit geldt niet voor RVS spouwankers van de liftschacht die nog in goede staat verkeren. Er zullen dus RVS renovatie spouwankers in beide kopgevels bijgeplaatst worden en, waar nodig, de stenen gevoegd. Tevens zullen aan de zuidgevel naast de raampartijen verticale dilatatievoegen aangebracht worden, zodat scheuren in het gebouw in de toekomst worden voorkomen. Het bestuur streeft ernaar om deze werkzaamheden nog deze zomer uit te laten voeren.

Galerijdeuren

Categorie: Nieuwsbrief juni 2013

Tijdens de laatst gehouden ALV heeft u met een ruime meerderheid van de aanwezige eigenaren ingestemd met het vervangen van de galerijdeuren.

Tevens zullen de deuren van de lange galerijen geautomatiseerd worden. Dat wil zeggen dat u vanuit de hal met een druk op de knop de deur kunt openen en van de galerij af komend de deur d.m.v. een sensor automatisch open gaat. Er zal een speciale beveiliging ingebouwd worden die het vroegtijdig dichtgaan van de deur tegenhoudt. Bij eventuele stroomuitval kan de deur normaal geopend worden.
Deze werkzaamheden zullen in de maand juli uitgevoerd worden.

Gebouw 1

gebouw1

Gebouw 2

gebouw2

Gebouw 3

gebouw3