Nieuwe bewoners

Categorie: Algemeen

Welkom in uw nieuwe woning aan de Burgemeester Hogguerstraat.

Wij hopen dat u hier de komende jaren met plezier zult wonen. Als nieuwe bewoner wilt u misschien beginnen met uw appartement wat op te knappen of misschien wel behoorlijk te vernieuwen. Een goed beheer en onderhoud van uw appartement juichen wij alleen maar toe. Maar omdat u een appartement heeft binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) of een Coöperatieve Vereniging van Eigenaren, willen wij u vragen om rekening te houden met de andere bewoners en met de reglementen van de VvE Hogguerstraat. In de wetenschap dat u tijdens de verhuizing wel wat anders te doen hebt dan eerst alle reglementen te lezen, willen wij u helpen door de belangrijkste regels en aandachtspunten tijdens de verhuizing/verbouwing even voor u op een rijtje te zetten.

 

Belangrijkste aandachtspunten:

 

Tijdstippen voor verbouwing / verhuizing om u aan te houden in verband met geluidsoverlast:

 

Englisch Translation: Major house rules

 

Belangrijk; (i.v.m. calamiteiten en toegang tot gebouw)
Regel zo snel mogelijk de volgende twee zaken met de huismeester:

  1. Geef door waar U (en/of de huurder van uw woning) telefonisch bereikbaar bent en laat de (toegangs-) TAGS meteen op uw eigen naam zetten.
  2. Tags op naam van de vorige eigenaar worden namelijk geblokkeerd. U hebt dan géén toegang meer tot het gebouw.

 

Natuurlijk kunt u voor klachten en/of vragen altijd bij de huismeester terecht. De huismeester is gewoonlijk te bereiken tijdens zijn spreekuur op werkdagen van 9:00 uur tot 10:00 uur en van 16:00 uur tot 16:30 uur. In urgente situaties kunt u de huismeester altijd bellen ( telefoonnummers, zie contact pagina). Mocht de huismeester afwezig zijn en is de zaak dringend, dan kunt u bellen met de technisch beheerder van onze flats/gebouwen in de Hogguerstraat.

Hits: 9615