Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Nieuwe bewoners

Categorie: Algemeen

Welkom in uw nieuwe woning aan de Burgemeester Hogguerstraat.

Wij hopen dat u hier de komende jaren met plezier zult wonen. Als nieuwe bewoner wilt u misschien beginnen met uw appartement wat op te knappen of misschien wel behoorlijk te vernieuwen. Een goed beheer en onderhoud van uw appartement juichen wij alleen maar toe. Maar omdat u een appartement heeft binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) of een Coöperatieve Vereniging van Eigenaren, willen wij u vragen om rekening te houden met de andere bewoners en met de reglementen van de VvE Hogguerstraat. In de wetenschap dat u tijdens de verhuizing wel wat anders te doen hebt dan eerst alle reglementen te lezen, willen wij u helpen door de belangrijkste regels en aandachtspunten tijdens de verhuizing/verbouwing even voor u op een rijtje te zetten.

 

Belangrijkste aandachtspunten:

 • Galerij, trappenhuis en lift schoon houden met name tijdens verbouwingen. Bij het niet nakomen van de reglementen worden de kosten van schoonmaken bij u in rekening gebracht.
 • Het aan de buitenkant van uw appartement wijzigen van kleuren aan deuren, muren en kozijnen is verboden. Wijzigingen aan de voorgevel zijn niet toegestaan met uitzondering van het plaatsen van dubbel glas. Wijzigingen aan achterzijde (balkonzijde) alleen na aanvraag en goedkeuring van het bestuur. Tevens de aanvraag sturen naar de technisch beheerder.
 • Aan hoofdleidingen, zoals standleidingen, CV leidingen, hoofd koud en warmwaterleidingen en de hoofdgasleiding, mag alleen in opdracht van de technisch beheerder of na overleg met de huismeester worden gewerkt en dan alleen door met een door hen aangewezen installateur.
 • Harde vloerbedekking zoals plavuizen, parket e.d. zijn niet toegestaan.
 • De intercom mag niet gewijzigd of losgekoppeld worden.
 • Alle reparaties die voortvloeien uit het niet nakomen van de VvE reglementen worden bij u in rekening gebracht.
 • Grof huisvuil zoals bankstellen, kasten maar ook verbouwingsafval e.d. mogen niet in de containerruimte worden geplaatst. Grof huisvuil kunt u op woensdagavond na 21.00 uur tot donderdagochtend voor 8.00 uur op de stoep bij de vuilcontainerruimte neerzetten. Beslist niet eerder!
 • Voor bouwafval moet u de gemeentereiniging bellen. Tel. 14020.
 • Honden moeten in het gebouw aan de lijn worden gehouden.
 • Het plaatsen van een schotelantenne is niet toegestaan.
 • Barbecuëen op het balkon is om veiligheidsredenen verboden.

 

Tijdstippen voor verbouwing / verhuizing om u aan te houden in verband met geluidsoverlast:

 • ma. t/m vr. van 8:00 uur t/m 20:00 uur
 • Za. van 8:00 uur t/m 18:00 uur
 • Zo. van 12:00 uur t/m 18:00 uur

 

Englisch Translation: Major house rules

 

Belangrijk; (i.v.m. calamiteiten en toegang tot gebouw)
Regel zo snel mogelijk de volgende twee zaken met de huismeester:

 1. Geef door waar U (en/of de huurder van uw woning) telefonisch bereikbaar bent en laat de (toegangs-) TAGS meteen op uw eigen naam zetten.
 2. Tags op naam van de vorige eigenaar worden namelijk geblokkeerd. U hebt dan géén toegang meer tot het gebouw.

 

Natuurlijk kunt u voor klachten en/of vragen altijd bij de huismeester terecht. De huismeester is gewoonlijk te bereiken tijdens zijn spreekuur op werkdagen van 9:00 uur tot 10:00 uur en van 16:00 uur tot 16:30 uur. In urgente situaties kunt u de huismeester altijd bellen ( telefoonnummers, zie contact pagina). Mocht de huismeester afwezig zijn en is de zaak dringend, dan kunt u bellen met de technisch beheerder van onze flats/gebouwen in de Hogguerstraat.

Hits: 9492

Gebouw 1

gebouw1

Gebouw 2

gebouw2

Gebouw 3

gebouw3