Locatie en bereikbaarheid

Vanuit de Burg. Hogguerstraat zijn de verbindingen met het openbaar vervoer (tram, metro en trein) en per auto (ligging flats nabij de rondweg van Amsterdam / A10) ideaal.

Per Auto

Via de Burg. Roêlstraat en de afslag S 105 komt U op de rondweg van Amsterdam met verbindingen met Zaanstreek, Gooi en Den Haag / Rotterdam.

From Address: To:

Parkeergelegenheid

Tussen de gebouwen bevinden zich ruime parkeervoorzieningen, hier is een blauwe zone ingesteld. De blauwe zone is bedoeld om langdurig parkeren tegen te gaan. In de blauwe zones mag u maximaal twee uur parkeren met een parkeerschijf. Wilt u langer staan? Dan hebt u een ontheffing blauwe zone nodig. U kunt alleen een ontheffing aanvragen voor de blauwe zone waar u woont of waar uw bedrijf is gevestigd. De ontheffing is alleen geldig in de blauwe zone waarvoor u hem aanvraagt.

Parkeerruimte

De blauwe zone geldt alleen op de volgende tijden:

 

Openbaar vervoer

 Met tramlijn 13 bereikt U zonder overstappen in 15-20 minuten het Paleis op de Dam in hartje Amsterdam en in 25-30 minuten bereikt U het Centraal Station. Tramlijnen 7 en 14 stoppen op ca. 10 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat.

Metrostation Jan van Galenstraat ligt op 5 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrolijn 50 (Sloterdijk - Het Gein / Zuid Oost) heeft 10-minutenverbindingen met de NS- stations Amsterdam-Sloterdijk en Amsterdam-Lelylaan.Vanaf deze stations is men in enkele minuten op het Centraal Station, of op Schiphol.
Genoemde metrolijn biedt tevens de mogelijkheid om files op de rondweg van Amsterdam te omzeilen , bijvoorbeeld, zonder overstappen snel te reizen naar het VU-ziekenhuis / WTC / RAI (15 minuten), of iets verder naar het voetbalstadion Arena, de NS-stations Duivendrecht en Bijlmer, Het Gein / Zuid Oost en het Bijlmerpark.

Met buslijn 64 bereikt u zonder overstappen in 15 minuten Station Lelylaan of Station Sloterdijk

Zie OV9292.nl voor dienstregeling. 

Hits: 9933