Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Locatie en bereikbaarheid

Vanuit de Burg. Hogguerstraat zijn de verbindingen met het openbaar vervoer (tram, metro en trein) en per auto (ligging flats nabij de rondweg van Amsterdam / A10) ideaal.

Per Auto

Via de Burg. Roêlstraat en de afslag S 105 komt U op de rondweg van Amsterdam met verbindingen met Zaanstreek, Gooi en Den Haag / Rotterdam.

From Address: To:

Parkeergelegenheid

Tussen de gebouwen bevinden zich ruime parkeervoorzieningen, hier is een blauwe zone ingesteld. De blauwe zone is bedoeld om langdurig parkeren tegen te gaan. In de blauwe zones mag u maximaal twee uur parkeren met een parkeerschijf. Wilt u langer staan? Dan hebt u een ontheffing blauwe zone nodig. U kunt alleen een ontheffing aanvragen voor de blauwe zone waar u woont of waar uw bedrijf is gevestigd. De ontheffing is alleen geldig in de blauwe zone waarvoor u hem aanvraagt.

Parkeerruimte

De blauwe zone geldt alleen op de volgende tijden:

  • Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 19.00 uur.
  • Burgemeester Cramergracht: maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.

 

Openbaar vervoer

 Met tramlijn 13 bereikt U zonder overstappen in 15-20 minuten het Paleis op de Dam in hartje Amsterdam en in 25-30 minuten bereikt U het Centraal Station. Tramlijnen 7 en 14 stoppen op ca. 10 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat.

Metrostation Jan van Galenstraat ligt op 5 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrolijn 50 (Sloterdijk - Het Gein / Zuid Oost) heeft 10-minutenverbindingen met de NS- stations Amsterdam-Sloterdijk en Amsterdam-Lelylaan.Vanaf deze stations is men in enkele minuten op het Centraal Station, of op Schiphol.
Genoemde metrolijn biedt tevens de mogelijkheid om files op de rondweg van Amsterdam te omzeilen , bijvoorbeeld, zonder overstappen snel te reizen naar het VU-ziekenhuis / WTC / RAI (15 minuten), of iets verder naar het voetbalstadion Arena, de NS-stations Duivendrecht en Bijlmer, Het Gein / Zuid Oost en het Bijlmerpark.

Met buslijn 64 bereikt u zonder overstappen in 15 minuten Station Lelylaan of Station Sloterdijk

Zie OV9292.nl voor dienstregeling. 

Hits: 11418

Gebouw 1

gebouw1

Gebouw 2

gebouw2

Gebouw 3

gebouw3