Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Nieuwjaarsborrel 2018

Wanneer: zondag 28 januari

Waar: MUNDUS-restaurant

Tijd: 17.00 - 20.00 uur

Alle bewoners van onze flats zijn welkom voor een heerlijk buffet en een drankje. Tot 28 januari!

De drie besturen Burg. Hogguerstraat

Jaarlijkse Nieuwjaarsborrel Thema: wereldkeuken

nieuwjaarsborrel2016

Voor alle bewoners van de drie gebouwen
op zondag 17 januari 2016
in Restaurant MUNDUS
van 17.00 - 20.00 uur

Nieuwjaarsborrel 2015

Houd zondagnamiddag 17 januari vrij i.v.m. de Nieuwjaarsborrel in het Munduscollege. Onder het genot van een hapje uit de wereldkeuken en een drankje kunt u met uw medebewoners kennis maken c.q. de kennismaking vernieuwen. Iedereen is van harte welkom.

Nieuwjaarsborrel 2014

Op zaterdag 18 januari van 17 tot 20 uur is wederom de jaarlijkse nieuwjaarsborrel, aangeboden door de CSA. Net zoals de vorige keer zal er weer gesmuld kunnen worden van stamppotjes. Locatie: NOVA College.

 

Midzomerborrel 2013

Op zaterdag 29 juni van 16 tot 19 uur is er wederom een midzomerborrel, aangeboden door de CSA. 

Locatie: cafe Oostoever

 

Winter- of nieuwjaarsborrel

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, nodigen wij u van harte uit voor onze winter- of nieuwjaarsborrel.

Dit jaar wordt het de 'Snertborrel' op 19 januari 2013

Ook aan de vegetariër is gedacht. Alle bewoners van onze drie flats zijn welkom in het restaurant van het NOVA-college van 17.00 - 19.00 uur. Dus noteer deze datum alvast in Uw agenda.

Komt allen.

Midzomerborrel 7 juli

De midzomerborrel wordt gehouden op zaterdag 7 juli 2012 in Café Oostoever. Ze zijn speciaal open voor ons van 15 uur tot 18 uur. Onder genot van een hapje en een drankje, kunnen we gezellig samenzijn. We hopen dat al onze bewoners komen, ook de nieuwe, oudere, jongere en de kleintjes. Dus noteer deze datum alvast in Uw agenda. Komt allen, u bent van harte uitgenodigd.

Nieuwjaarsborrel

Om 2012 goed te beginnen, willen wij ALLEN van harte uitnodigen voor de NIEUWJAARSBORREL. Deze zal zijn op zaterdag 14 januari, in het restaurant van het NOVA college, van 17 – 19 uur. Een aparte aankondiging komt nog in de kastjes te hangen. Maar wellicht wilt u de datum nu reeds in uw agenda noteren.

Midzomerborrel 13 juli

Allereerst de uitnodiging voor de Midzomerborrel op WOENSDAG 13 JULI op het terras van Café Oostoever, van 17 tot 19 uur.
U bent hiervoor ALLEN van harte uitgenodigd. Dit is tevens een leuke gelegenheid voor de nieuwe bewoners om in ongedwongen sfeer met elkaar kennis
te maken.

Wat de overige sociale aktiviteiten betreft, bereiken ons geen suggesties van de bewoners, waarmee we “aan de slag kunnen gaan”.
Mocht U een idee hebben, dan kunt U de commissie leden bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie kunt U vinden op de website www.hogguerstraat.nl
Deze website is erg gebruikersvriendelijk en geeft inzicht in alles wat met de 3 gebouwen te maken heeft.
Zo zijn o.a. nog enige tijd de foto's van de Nieuwjaarsborrel 2011 te zien.

Nieuwjaarborrel

Nieuwjaarsborrel voor ALLE bewoners.
Deze zal gehouden worden op zaterdag 15 januari 2011 van 17-19 uur, in het restaurant van het Nova college. Een aparte aankondiging komt binnenkort in de kastjes te hangen, maar wellicht wilt U nu reeds deze datum in Uw agenda noteren. De organisatie hiervan (evenals die van de midzomerborrel) is gedaan door Margreet Tillema. Zij zal ook de volgende borrels organiseren.

Gebouw 1

gebouw1

Gebouw 2

gebouw2

Gebouw 3

gebouw3